Home

Deze sebamed MTB series is er voor iedereen. Zowel pure wedstrijdrijders als hobbyisten en zelfs zij voor wie een marathon rijden nog een ware overlevingstocht is, zullen hierin iets van hun gading vinden. De sebamed MTB series is er voor elke MTB-marathon liefhebber.

Die sebamed MTB series findet 2019 das 3. Mal statt und ist für „jedermann“ gedacht.
Sowohl Lizenz- als auch Hobbyfahrer sowie auch all diejenigen, für die MTB Marathonveranstaltungen eine wahre Herausforderung sind, werden auf ihre Kosten kommen.Sie ist ein absolutes „muss“ für jeden Bike Marathon Fan.

De sebamed MTB series, tot stand gekomen door de passie en gedrevenheid voor de MTB-marathons van Eline Linssen en Koenraad Vanschoren, bevat een aantal internationale marathons, waaraan een regelmatigheidsklassement en een loterij zijn gekoppeld.
Ausgetragen wird die sebamed MTB series auf internationaler Ebene in Deutschland und Österreich bei anspruchsvollen MTB Marathonveranstaltungen. Bei diesen wird die Grundlage für die spätere Wertung gebildet.
Ins Leben gerufen wurde die sebamed MTB series durch die Leidenschaft von Eline Linssen und Koenraad Vanschoren.

Haal meer uit uw deelname aan de MTB-marathons en maak kans op een van de vele geld- alsook naturaprijzen.
Nehme teil und sichere dir die Siegerprämie in Form von Geld- und Sachpreisen.

Join us now! en volg ons op FacebookInstagram en Twitter. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Join us now! und folge uns auf FacebookInstagram und Twitter.