Inschrijving

Aanmelden voor 2021.  Privacy statement in verband met beeldmateriaal?  Met je aanmelding voor de MTB series betekent het dat je ook akkoord gaat met opnames van foto’s en video’s tijdens MTB series-wedstrijddagen welke door ons gemaakt worden. Dit beeldmateriaal bewaren we in ons archief en een selectie hiervan publiceren we op social media, in de nieuwsbrief, drukwerk en op onze websites. Doel is de promotie van het desbetreffende evenement en er kan geen aanspraak op een vergoeding gemaakt worden.
Dit geldt voor de deelname aan de MTB series. Deelname is op eigen risico. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor een adequate verzekering. Elke deelnemer verbindt zich ertoe zich eerlijk en milieuvriendelijk te gedragen.
Schadeclaims tegen de organisator in geval van ongelukken, verwondingen, schade of diefstal van de deelnemer zijn uitdrukkelijk uitgesloten. Eventuele reddingsacties zijn ten laste van de betrokken deelnemer. Met het indienen van de inschrijving worden de deelnemingsvoorwaarden en het reglement aanvaard. Latere wijzigingen: De organisator behoudt zich het recht voor om achteraf wijzigingen aan te brengen in het reglement. Deze worden aangekondigd op de homepage van mtb-series.eu en in de nieuwsbrief. Bovendien is de respectievelijke aankondiging van de organisator geldig.

Kijk hier voor de privacy policy en hier voor de algemene voorwaarden.

Registreer je slechts 1 x! 
Mocht de betaling niet slagen, dan ontvangt u de rekening op uw e-mailadres. 

Prijs € 15,00
Sponsoren / Partners